OLIKA SPELFORMER

Padel finns i många spelformer och vi erbjuder något för alla. Pay & Play, seriespel, americano, kurser & utbildningar.

Alla tider och aktiviteter bokas i MATCHi. Anläggningen är till stor del bemannad. Är det obemannat kommer du in med den kod du fått vid bokningen.

STREMA DITT SPEL VIA PADELGO.TV!

Varje bana är utrustad med streaming-utrustning. Strema för att låta nära och bekanta se dig spela, eller spara ner klipp för att analysera ditt eget spel. Det är lätt att komma igång, instruktioner finns på plats vid banorna.

Att använda tjänsen är helt kostnadsfritt för dig som spelar hos oss.

Besök vår sida på Padelgo.tv, pågående och tidigare streamade matcher.

PAY & PLAY

Välj och boka bland lediga padeltider i vår anläggning.
Kostnaden per bana, 60 minuter, är 280 kr eller 380 kr beroende på dag och tid på dygnet.
Kostnaden per bana, 90 minuter, är 420 kr eller 570 kr beroende på dag och tid på dygnet.

Vid bokning av bana 4 ”KEK Bygg” så står en bollmaskinen till fritt förfogande. 

SERIESPEL

I ett seriespel kommer du och din partner att delas in i en division med totalt åtta lag, alla möter alla och ni spelar en match varje vecka. Ni behöver inte boka egna tider utan vi fixar speltider och reservtider så ni endast behöver fokusera på spelet!

Vi organiserar seriespel i dam- och herrklass.

PADEL AMERICANO

Americano är en av de vanligaste och mest uppskattade spelformerna av padel. Det är en social spelform där man lottas med olika med- och motspelare i varje match. Matcherna är korta och spelas vanligtvis om t.ex. 24 eller 32 poäng.

ABONNEMANG

Är du intresserad av en fast tid varje vecka? Vi erbjuder abonnemangstider på vardagar mellan kl 05-16!

KURSER

Om du vill utveckla ditt spel så tveka inte att anmäl dig till någon av våra populära kurser, alla anmälningar och betalningar sker direkt via MATCHi.

COACHER

JENS BRYNTESSON

Jens är född och uppvuxen i Arvika och är nu tillbaka i sin hemstad efter 20 år i Stockholm. Han började spela tennis som 10-åring och är fortfarande aktiv i seriespel och på veterannivå i SM-spel. Jens har jobbat som tennistränare i Sverige i STUDIF Uppsala, Mälarhöjdens TK och genomgått flera utbildningar inom Svenska Tennisförbundet. Jens har även spenderat mycket tid som tennistränare på Mallorca genom sitt reseföretag tennisresor.net där han samarbetat med spelare som Mats Wilander och Thomas Enqvist. Nu jobbar han som tennis- och padeltränare och med sin långa erfarenhet har han mycket att lära ut kring bl.a. padelteknik, val av rätt slag i rätt läge, positionering samt strategi och taktik.

ALEXANDER BERGSTRÖM

Alexander kommer från Dalarna, Leksand men flyttade till Arvika för tre år sedan efter att bl.a ha bott i Stockholm de senaste nio åren. Alexander utbildade sig till tränare på Högskolan Dalarnas Elittränarprogram där han fokuserade på innebandy och slalom som han jobbat med i över 10år. Efter att ha testat på padel för över sju år sedan så fastnade han helt för sporten. Alexander har i.o.m. sin utbildning en bred pedagogisk bas och bygger nu vidare med utbildningar inom padel genom Prio Academys utbildningar där bl.a. Sveriges landslagstränare håller i utbildningarna. Du kan boka PT-timmar med Alexander där du kan välja olika teman som du/ni vill träna på. Padelteknik, positionering, strategi och taktik, försvarsspel, overhead-slag eller om du önskar något annat.